Sign In

Verifierad

Kontakta hemmet direkt

    Önskad kontaktmetod

    Välkommen till Alba-Camp Sveriges kanske finaste hem för ungdomar mellan 16 och 23 år med psykosociala svårigheter. Våra HVB-lägenheter är inrymda i vårt eget hyreshus i Partille. Vi arbetar med kost och näring som viktigt komplement i behandlingen. Vi erhåller även vaken nattpersonal.

    Vårt mål har alltid varit att skapa ett tryggt sammanhang där vi fokuserar på och stärker det som fungerar.  Allt arbete sker i samarbete med de ungdomar vi möter med målet att öka ungdomarnas känsla av delaktighet, sammanhang och självständighet.

    På Alba-Camp får ungdomarna möjlighet att ta ansvar på samma gång som det alltid finns vuxna att ta hjälp och stöd av. Vårt grundtänk är att alltid hitta individuella lösningar utefter de behov som varje ungdom har. Möjligheten till eget boende i kombination med hög vuxennärvaro är det som gör Alba-Camp till ett annorlunda och unikt HVB-hem. Vårt bemötande och förhållningssätt präglas av respekt, ödmjukhet, tydlighet och nyfikenhet. Vi har erforderliga tillstånd från IVO, Inspektionen för vård och omsorg, som kontinuerligt genomför tillsyn i vår verksamhet.